Update

Gårdagen var riktigt bra. Körde på bra på träningen (1h 45 min) med cykling 2ggr 25 min, bålprorammet och överkroppsstyrka. Hann med ett pendeltåg tidigare än beräknat och var hos Mats redan klockan 19.30. Det är ju ljust som mitt på dagen den tiden. Jag älskar vår och sommar på det sättet :) Kvällen spenderades med middag framför skräckisen "Wild chill" (ev. recension kommer). Helt ok skräckis, om än liiite seg.

Kände mig helt ok pigg i morse. Mats var uppe redan vid 3-tiden eftersom han inte kunde somna om. Därav fick jag frukostsällskap vilket alltid är lika trevligt :) Nu sitter jag på jobbet och har en förmiddag med mycket jobb. Efter lunch har vi stormöte för hela huset. Tyvärr kan jag inte delta på hela mötet eftersom jag måste iväg till sjukgymnasten på Bosön. Ska vara där vid 16. På kvällen hade jag och Mats planer att gå på 19-bion med filmen "Hierro". Dock kanske vi skrotar den idén och istället tar en lugn hemmakväll.

Har stor lust att laga något gott till middag ikväll. Funderar på lax eller mini-vårrullar med ris. Mums! Får se vad det blir. Förhoppningsvis har min buzzadorkampanj kommit också. :D

Ha en bra dag!!!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Om jag hade bott därnere skulle jag anlitat dig som träningscoach, det kan väl aldrig vara `to late´. Kilo efter kilo fastnar på kroppen, tröstar mig med en cigg extra;)Hu vad jag missköter min stackars kropp. Provade discgolf för några år sedan då vi hade med en äldre kvinna kring 60-65 år med som faktiskt slängde så illa att vi fick gömma oss varje gång. Från början för att retas men i slutet var det blodigt allvar. Jätteskoj, var det i alla fall.

2010-04-27 @ 09:33:16
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0