Discgolf

Idag har jag och Mats varit i Rudan (Haninge) och åter spelat en kortare runda med discgolf. Vi spelade de sista 5 hålen, eftersom Mats ville avsluta sin tidigare runda. Idag gick det faktiskt riktigt bra, och jag är nöjd. Gjorde ett kast över par på nästa 4 hål. Men då passade också de sista banorna mig ganska bra!

När vi skulle börja kasta träffade vi Södertörns diskklubbs ordförande. Han rekommenderade oss att bli medlemmar i klubben för 100kr och då få en disc + en liten markeringsdisk. Vi slog till direkt. När jag fick mina två första diskar av Mats kostade de nämligen drygt 150kr styck på Stadium. Så det var rena kapet! Köpte dessutom ytterligare en disc för 50kr. En vit disc som skulle passa mig som oftast får disken att gå åt vänster :) Ska försöka få in en bild ikväll, på mina nya diskar.

Nu ska vi snart bege oss till barnkalas här i Västerhaninge.

Direkt efter det beger jag mig till Bosön för att köra mitt rehab pass. Sedan måste jag storhandla lite, och förbereda mig för en fullspäckad vecka!!!



Lite uppdatering.

Mycket trevligt födelsedagskalas i Västerhaninge.
Kom dit kl 15 och gick vid 18. Var skönt att få skjuts ner till pendeltågsstationen. Tack vare pappa kunde jag träna på Vallen i cirka en timme. Kändes bra, och jag ser fram emot veckan som kommer vad gäller träning :)

Har nu tagit kort på mina disckar som jag har.


Två stor diskar som man kastar med. Båda har olika egenskaper. Den lilla blå disken är bara en markeringsdisk som man lägger på platsen där disken hamnat. Framför denna får man inte trampa över när man kastar.


Här är alla mina fyra diskar.

Någon som kastat discgolf?

Kommentarer
Postat av: Anja

Hej !



Svar: JA Visst var Spike en riktig raring...tvärr somnade han in den åttonde April i år:( Mitt hjärta .

Där är en länk till en video med honom jag skall lägga in i bloggen sen.



http://flixtime.com/video/detail/7f83d8248d6e683de2adf399863aeeaGK9zVYsPcopDlAbw6Nu/



Kråkan blev stor och lärde sig flyga och grejja... Hennes föräldrar var hela tiden i närheten ( fast dom vågade sig aldrig nära trots att dom första dagen la upp henne i ett träd ) Men tillslut så vågade hon sig själv fram till dom när hon var stor och tuff ( i början gick hon in till mina föräldrar när hon hörde dom för hon var rädd för dom) SÅ det slutade på det mest ultimata sättet ..föräldararna tog sig an henne igen och lärde henne allt det där sista :) Slutet gott....



Kram Anja

2010-04-25 @ 22:38:32
URL: http://nagelterapeut.blogg.se/spike

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0