Äntligen fredag

Jag tyckte den här veckan gick lite segt i början...men sisa dagarna har det rullat på i bra fart. Har en arbetsdag att se fram emot, sedan stundar helgen som i princip är bokad in i minsta detalj (Sickan).

Fredag
Träningsledigt, vilket känns behövligt. Låret mår annars bra och jag känner mig bättre och bättre...starkare och starkare. Ska förbi Mörby Centrum efter jobbet. Bland annat fixa armbandslängden på min röda klocka samt handla lite hårnålar/ansiktscreme. Kvällen startar med majbrasa i Västerhaninge för att sedan fortsätta kvällen med middag på Floris :) Var 100år sedan jag var på majbrasa, men kameran är med och det ska bli riktigt mysigt. Fick tyvärr inte med mig stövlar pga. utrymmesbrist. Därför hoppas jag att regnet stannar i himlen.

Lördag
Efter lite sovmorgon och frukost tillsammans med Matsen ♥ ska jag bege mig till Lidingö för att träna på Vallen. Fokus kommer ligga på löpning och knärehab (Knäböj, enbensknäböj, stabilitetsövningar, tåhävningar). Tyvärr kan jag inte hålla till på Bosön, men Vallen är också bra inte minst pga. det finns löparband.
Efter träningen far jag hem till päronen för att titta på den femte och avgörande matchen mellan Sävehof och Lugi.Shit! Ska Lugi ta steget till final eller avgör Sävehofs erfarenhet? Spännade!
Klockan 17 är det inflyttningsfest hos Mats syster i Västerhaninge. Blir mat och tårta. Trevligt! Antar att det inte blir allt för sent där, så kanske hinner i med en liten filmkväll efteråt :D

Söndag
Sovmorgon - ja Tack! Beroende på väder kommer vi träna eller spela frisbeegolf på förmiddagen. Antagligen träning på Najaden i Haninge för att sedan kasta bort frisbees i Rudan. Haha. Ska bli spännande att kasta med min nya disc, som är betydligt lättare än de jag har sedan tidigare. Mittpå dagen ska vi träffa Lina Christian och lilla Maja :) Ska bli kul. Hon växer så det knakar! Kvällen spenderas med middag hos mina päron på ön. Jag kommer pussa sönder Ebba och Gonzo! Mina sötnosar. ♥

Ska verkligen uttnyttja att jag har kameran med mig i helgen. Ska fotografera allt jag ser - nästan. Självklart kommer ni få ta del av en massa bilder också!

Ha en solig och ljummen dag.

Tjo flöjt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0