The day

Hej alla glada människor!
Visst är det härligt med helg :) Harlängtat efter den här helgen ett tag ska jag säga. Gårdagen var riktigt mysig hemma hos päronen. Mat, fika, bra TV och trevligt sällskap. Ebba fick sin längre promenad och hon var glad i vanlig ordning :) Körde ett gympass efter jobbet, så nu är alla fyspassen avklarade..."alla". Med tanke på att vi har två seriematcher var det ganska lugnt med fysen denna veckan.


Jag och hjärtat :)

Gick hem vid 23-tiden och somnade som en stock :) Zzz...

Idag är det nya tag! Träningen blev omflyttad igen. Ingen träning 14.30 alltså, utan 10.30-12.00. Me like. Inge kul att man planerar en lördag som sedan skrotas rejält pga. ändrade träningstider. Men nu är jag inte bitter längre. Det blir Gröna Lund direkt vid 13, då M/hans vän bjöd med mig. Gah. Insane lär det iallafall bli. Åkte den förra gången jag var på Grönan. Gulp. Men jagöverlevde och den gången stannade iallafall inte karusellen....

Klockan 18 ska vi vara hemma hos AC för spelkväll. Vi har laddat med "Rappakalja", "Barinstorm" och "Med andra ord". Kul i rutan. Jag sticker ut hakan och säger att jag vinner hela skiten :)



Nu ska jag göra mig ordning för att klockan 9.27 ta det blåa skrammliga tåget...


Kommentarer
Postat av: Anonym

skramliga



Borsta.se

2009-09-19 @ 22:16:07
Postat av: Anonym

Hej :)

Jag har nu igång en tävling där du kan vinna 5st härliga tvålar.



Har även igång en massa andra tävlingar också.



Var gärna med :

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

2009-09-20 @ 14:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0