Gårdagens RICE

Direkt efter träningen igår åkte alla (förrutom en i princip) i laget till restaurangen RICE inne i stan. AC hade bokat bord till 19.50. Dock lyckades vi (tror aldrig att det hänt tidigare) vara där betydligt tidigare. Som tur var fanns det gott om bord, och vi slapp vänta. Alla var nämligen hungriga som vargar. :)


Emma och AC - crazy =)


Johanna och jag mindre crazy?

På RICE får man beställa in hur mycket sushi som helst. Mums. Det bästa är att de gör sushin direkt då man beställer. Man slipper med andra ord torra sushi bitar som legat hela kvällen :) Efter sushin tog vi från deras asiatiska buffé. Hur gott som helst. Tyvärr blir man mätt alldeles för tidigt. Avslutade hur som helst middag med med efterrätt. Glass, frukt och en massa sås :) Yummi.

Rekommenderar verkligen RICE som restaurang. Mysigt och lugn inredning.
Plats: Östermalmstorg, Nybrogatan.

Rice Asian Restaurant & Bar Stockholm

Vid 21.30 rullade (observera rullade) alla hemåt. Mätta och belåtna :)

Jätte trevlig kväll!!! Tack allesammans :)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Sushi är bäst :D

Stella har oxå svarta "trosor". Hon slickar på dom för att göra sig ren, hihi! Men hon har ett par röd/rutiga med spets oxå. Men hon gillar inte det paret - då kan hon inte slicka sig runt om och så... De är för breda. Men mycket finare tycker matte ;)

Tur det finns sånna! Stella är jätteduktig och håller inte på för mycket med trosan. Man har ju hört om de hundar som verkligen plockar bort dom och lever rövare. :P

Ha en fin dag.

2009-09-15 @ 08:53:53
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Anna-Carin

kan vio vänta med datum för tjejkvällen? tills jag vet när vi skulle gå på teater med jobbet? det blir troligen en fredag..

2009-09-15 @ 08:58:31
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0