Dagen "ont"

Aj jag heter Smärta, Emma Petersson. Idag är ingen rolig dag. Därför ska jag klaga lite över min ömma kropp. Hade ont i kroppen efter matchen. Ont i vänster höft, ont i vänster halsmuskler (som mini-sträckning) och sedan ont överallt eftersom man spelade match i söndags. Aj. Inte nog med det. Igår på träningen for jag och AC ihop med varandra i en kampövning, vilket orsakade en liten vadkaka :/ Inget som hindrade mig från träning (varken handboll eller gym) men det kändes. Kände mig liite klumpig då Hahaha!

Träningen var hur som helst riktigt rolig. Tävlingsmoment träningen igenom - vilket jag älskar.
Efter handbollen var det gym. Vi var 5 personer som körde, och det fungerade förvånandsvärt bra med tanke på litet utrymme och tre stänger. Vi pumpade på och hjälpte varandra riktigt bra. Bra tjejer! Sånt gillar vi.
Drop-set. Ja det heter så. Man gör totalt 4 set. Man börjar på 90% av 1 RM (repetition maximum) och kör så många rep man kan, sedan går man ner till 80% och kör så många man kan, sedan 70% och till sist 60%. Fy farao vilken mjölksyra. Herre min gud. Bänkpressen var på något sätt värst.

Sedan körde jag marklyft för första gången i mitt liv. Iallafall marklyft ala Marius. La inte på så mycket utan körde mest teknik, men det kändes såklart iallafall. Help me.

Bla.bla.bla vad jag skriver.

Hur som helst är det fortsatt träning idag med helvetes-intervallerna (400m*8,200*8,100m*8) och sedan match på det. Vi möter Hammarbys killag. Senast förlorade vi mot dem. Dem är riktigt bra. Tuffa och starka, går in i varje situation. Men det är bara positivt. Perfekt träning för oss och vårt försvarsspel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0