Bättre och bättre

FREDAG! Yehaa vad skönt det ska bli med helg. Full upp som vanligt.

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa + mormor ♥ Det blir middag och TV för hela slanten. En mysig tv-kväll helt enkelt. Fredagsmys med andra ord. Sånt gillar vi. Men innan jag åker hem till dem efter jobbet ska jag in på Gallerix och titta upp hur mycket det kostar att få en litografi inramad. Köpte en litografi på konstbolaget, men köpte den utan ram. Jag vill ha en guldram.

Imorgon börjar dagen med träning på Bosön. 10.00-11.30. Är ytterst glad och tacksam att träningen ligger så in på knuten. Inget man är bortskämd med direkt. 10 min med buss + promenad. Tack för den ;) Direkt efter träningen har vi bestämt att vi ska äta lunch tillsammans. Tanken var en gemensam brunch, men med tanke på den ganska knasiga tiden samt att det i princip kostar 200:- att äta brunch i Sthlm...så tar vi det vid ett senare tillfälle. Något att se fram emot med andra ord :D

Direkt efter lunch ska jag, ac + cirka 6 personer till mötas upp och spela fotboll. Kul i jul. Vi har triggat upp varandra riktigt mycket så det ska bli intressant. Djurgårdens vs AIK? Den som lever får se.

Kvällen är än så länge inte planerad. Det enda jag vet är att det blir lugna gatan eftersom det är match mot Heid på söndag klockan 16 i Nacka Bollhall (Be there!)

Söndagen = matchdag = fullt fokus!

Behöver inte säga så mycket mer. Vi ska mötas upp vid 12.45 och gemensamt äta på resaurangen Telegraf. Fy fasen vad jag är laddad. SVT ska dessutom göra ett reportage med vinkling på alla tvillingar (skräll?) i vårt lag. Skuru IK har bjudit in alla tvillingpar i klubben. Kul! Har inte alls koll på om det finns många tvillingar.

Angående tvillinggrejen har det verkligen blivit uppmärksammat. NVP,Expressen,Mitt i, Skånsk tidning och nu SVT. Ja vad ska man säga. Eftersom de inte sänder damhandboll över huvudtaget får man väl vara glad att det händer. Synd bara att vinklingen blir på tvillingar (vilket iof är kul) och inte på handbollen ;) Mer damhandboll åt folket!

Sorry, orkade ni läsa allt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0