Bara ett pass?

Gårdagens träning gick riktigt bra. Det kändes som att alla var fokuserade, vilket är ett positivt tecken. På onsdag är det nämligen bortamatch mot Västerås. Tagga. Gårdagens träning var bara handboll för min del. Väldigt annorlunda att inte snöra på löparskorna, eller plocka fram "gymmet" efter 90 min handboll. Raka vägen in i duschen med andra ord. Märklig känsla var det hur som helst. Ska istället köra ett pass (kanske även hoppkoordinationen) innan kvällens sena handbollpass kl 18.30.


Haha! Den här bilden har vi skrattat åt i laget endel. Vem är roligast? De flesta har kommit fram till att Lina Wallin (andra från höger) ser roligast ut :D Sedan, vad hände med den täta muren? Iof vann vi den här matchen lätt, men iallafall ;)

Nä, det ska bli riktigt kul med match på onsdag. Ska se till att lägga mig i bra tid ikväll. Sömn är viktigt.

Annars rullar veckan på. Har bestämt mig för att inte delta i tvillinggrejen med TV4 (vara med i en sketch i ett underhållningsprogram tillsammans med min tvillingsyster AC). Tjänar inget på det (snarare förlorar) och jag känner att jag faktiskt behöver de pengarna. Så nopi do, även om de faktiskt hade varit spännande att vara med :) Men samtidigt kan jag tycka att TV4 borde kunna täcka upp kostnader för ens arbete om de vill att man ska vara med. Det är nog ingen hemlighet att de tjänare mycket pengar. Host.


Kommentarer
Postat av: Mia

haha man kan nästan tro vi är ett gäng mongolider :p hahaha, =) snart är det dags att möta varandra. Pirrigt. :D

2009-10-20 @ 21:15:42
URL: http://egooo10.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0