Lagest i Sickla

Gårdagens lagfest blev väldigt lyckad. Vi samlades vid Dieselverkstaden i Sickla och gick sedan gemensamt upp till en lokal i närheten. En lokal med väldigt fin utsikt, 8tr upp :) Vi skålade in lagfesten och hade en tävling två och två.
Vilka städer?
Live it = Boden
Clever village = Visby
Jag var med Helena och hon var grym :) Okej, jag kunde trosa och några andra ganska simpla städer, men Helena tog de svåra :)

Middagen åt vi på en italiensk pastarestaurant. Jätte god mat. Efterrätten Tiramisu var inte heller att kasta i sjön :) Jättegott verkligen. Det var hur som helst jätte trevligt.

Fortsättningen av kvällen var lika rolig. Vi delades in i lag om 4-5 personer. Alla lag fick ett stafli, penslar, målarduk och oljefärger. Temat var "vad vi skulle vilja se om vi tittade ut genom fönstret i omklädningsrummet". Alla lag (förutom tränare/lagledare) hade samma tema. Titta och njut av några (inte alla) tavlor:

 

Efter att ha haft den sista tävlingen/leken. Sk norsk kareoke (där en person får musik i öronen, bindel för ögat och hörselskydd och sedan ska sjunga så att de andra förstår vilken låt det är) var det utgång eller hemgång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0