Utpumpad

En utpumpad Emma - suck. Intervallträning tar på krafterna vill jag lova. Jag och AC körde 90sek arbete och 30 sek vila - total tid blev 30 minuter. Den trötthetskänslan som infann sig var enorm. Direkt efteråt tog vi bussen till Lidingövallens gym. Det blev både ben och överkroppsstyrka. Ett bra pass. Det tog på krafter - och det var skönt att avsluta med att cykla ner.

Har ätit mat hos mamma och pappa. Gott. Man påminns av hur bra man hade det då man bodde hemma. Maten stårpå bordet och egentligen är det oförskämt lyxigt. Men jag säger bara "passa på". Numera får man själv ställa sig vid spisen när man kommer hem från träning eller jobb.

Morgondagen är planerad. Det blev ingen bio utan vi bestämde att vi skulle hyra film istället och äta tillsammans. Trevligt. Jag har tipsat om thaien nere vid AGA. Stora portioner och otroligt god  mat. Vilken film det blir? Vet ej, men någon som har förslag?

Förresten, jag har lagt ett bud på ett vägg ord via Tradera. Hoppas jag vinner det.


Väggord "Home sweet home" SVART
Imorgon slipper jag faktiskt  åka tidigare än i vanliga fall. Det går nämligen inte. Jag kommer ta första bussen till mormor och morfar. Bussen innan går mitt i natten. Men jag ska snabba mig till jobbet!

Kommentarer
Postat av: EN STRIPPAS BEKÄNNELSER

fin blogg :) läs om mitt liv som strippa!





mjau

2009-05-06 @ 04:23:39
URL: http://kolomiyka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0