Kaos - "nästan"

Godmorgon, eller goddag kanske passar bättre. Här är det full renovering och handlingskraft. Idag har hela familjen nämligen rivit bort golvet i köket. Vi har rivit upp klickgolvet och fått fram det ursprungliga trägolvet. Hur fint som helst. Ebba gillade inte alls när det blev kaos i köket. Hon blev så till sig att hon hämtade en pipleksak och började ruska om, precis som att "kom hit istället - lek med mig". Men nu är det iallafall klart. Passade ganska bra med en sådan aktivitet eftersom vädret har varit dåligt idag.

Det finns stora planer för landets kök. Kul. Jag börjar också drömma mig bort om hur jag vill göra mitt kök hemma. Jag ska börja spara pengar direkt nu...för det nya köket ska jag ha. :) Spara, spara, spara! Det gick ju åt minst sagt mycket pengar till laseroperationen. Men det var värt allt, absolut!


Pluttiluttan! ♥

Nä, nu ska jag försöka få med syrran på en cykelrunda. Det är så trevligt att cykla omkring och se sig omkring. Vädret är fortfarande grådassigt men vad göra? Bara låtsas som att solen skiner och vara glad.

See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0