Handboll - jodå.

Sittande på jobbet - en dag full med aktivitet. Så som det ska vara med andra ord. Vädret är på vår sida idag också. Strålande sol redan på morgonen - vad kan gå fel?

Efter jobbet ska jag och AC träna. Vi får se vad det blir för något. Det är AC som har koll på vilka pass det är eftersom hon har pratat med Rickard Nilsson (som är delaktig i landslaget). 19.20 spelar Nadia match med Lidingö SK (min ursprungsklubb). Det är sommarserien som har dragit igång och jag ska dit och titta!!! Kul!! Nadia har inte lovat bra handboll från sin sida, men jag vet vad hon kan. Vi spelade faktiskt flera år tillsammans i Skånela.



Nä, kaffe tack.


Förresten. Plutten sov som en stock i natt. Kunde inte låta bli att ta ut honom i morse....men herregud vad svårt det är att fång in honom sedan. Sprang som en tossing runt i lägenheten med buren i högsta hugg *haha* Hoppas inga såg mig. De måste trottatt jag var helt knasig. Men jag bjuder nog på det i så fall.


Efter jobbet måste jag hem och släppa ut Plutten så att han får flyga fritt i lägenheten medan jag och AC är och tränar :)


Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

ja...kobbs te är ju jätet bra...=) Gratis e gott...

2009-05-07 @ 08:39:14
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Wikki

Nytt saklotteri på min blogg, nya vinstchanser: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9244760

Plus jag kommer att lotta ut fler saker under sommaren!

TassKram Wikki

2009-05-07 @ 22:02:41
URL: http://www.metrobloggen.se/wikipedia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0