Glädjande besked

Som ni kunde läsa i tidigare inlägg blev min cykel Hjördis inlåst i fel cykelförråd förra sommaren( samt AC´s cykel Bettan). Jag ställde ner cykeln i förrådets koridor eftersom jag (då) inte visste att man kunde öppna våningens cykelförråd med dörrnyckeln. Det hela slutade med att någon på våning XX låste in Hjördis i deras förråd. Panik. Hon har stått där hela vintern, men nu när våren och sommaren kommit har jag kännt mer och mer panik över att hon ska förbli inlåst.

Men så skrev jag en lapp vid cykelförrådet där jag skrev något liknande med att:
"De två cyklarna utan namn tillhör mig E. Petersson Våning XX, lght XX. Jag skulle vara tacksam om ni ville ställa ut dem i korridoren så hämtar jag dem i veckan"

I går fick jag en lapp i brevlådan. Jipi! Cyklarna var befriade.


Jag och Hjördis

Tyvärr var Hjördis inte körduglig eftersom backdäcket var totalt platt. Det skulle inte förvåna mig om de andra cyklarna varit elaka med henne. Mobbing kallas det. *grr* Hur som helst är hon nu fri och jag ser verkligen fram emot att få ut henne på cykeltur. Men jag tror inte jag ska berätta om helgens bravader för då blir hon nog livrädd.

Hjördis ♥

Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

haha...stackars Hjördis o ha en sådan ägare. Bettans ägare tar väl hand om henne iaf...=)

2009-05-25 @ 11:41:03
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Sofia och vovvarna

Ja han e en riktig goding ;)

2009-05-25 @ 13:47:27
URL: http://thulasana.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Supergullig lampa, gammal eller ny? Den skulle nog passa i mitt lilla hus när det är klart om sisådär 20 år. Gah. Jo, jag skulle inte vilja vara utan mina duniga, men gud vad jobb det är. Massor.Jag visste ju redan det, därför övervägde jag det noga, men de stunder då de behagar vara med mig(för allt är ju på deras vilkor) de väger upp allt för mig.m

2009-05-25 @ 14:32:28
URL: http://bokstaverat.blogspot.com
Postat av: Mia

JO alltså, än så länge har jag ju bara varit på den där finlandsresan med Spårvägen, och den var ju kul =) Så idag börjar den gemensamma löpningen som de ska ha nu fram till juli månad. Så då får man se vilka löparungar spårvägen är. jag älskar ju att löpa så får vi se om det finns flera:D heheh sen ska vi även lira handboll lite fram till juli

hur går det själv med träningen för Skurus del? =)

2009-05-25 @ 17:37:07
URL: http://egooo10.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Fattar jag rätt? Är det tre hannar och en hona nu? Hur tänkte hon då?

2009-05-25 @ 20:20:21
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0