Sovmorgon Zz...

Lite sovmorgon är alltid välkommet. 30 min gör mycket även om man inte tror det. Varför denna sovmorgon? Jo, idag ska vi på jobbet ha planeringsdag på Skeppsolmen. 8.30 till 16.00. Vi ska jobba med att förbättra verksamheten. Det blir säkert mycket grupparbeten eftersom vi totalt kommer vara över 40 personer. Jag har bara varit på en planeringsdag tidigare. Förra året var jag nämligen iväg på handboll. Skräll? :)

Kl 15.45 är det samling för att åka iväg till Telegraf och inta mat. Tyvärr kan jag inte komma till det. Får äta något på vägen istället. Vi slutar som sagt kl 16.00. Skönt att vara så nära Slussen och T-centralen iallafall.

Matchen då.
Vi möter ett duktigt lag, ett topp lag i Skövde. För oss spelar det egentligen ingen roll om vi vinner eller förslorar. Det som spelar roll är att om vi gör en bra match tar vi med  oss det i slutspelet. Att gå in i slutspelet med självförtroende är alltid bra. Kan vi dessuton ge vår underbara publik ytterligare 2 poäng - ja det vore ju inte helt fel. Hoppas det kommer mycket folk idag.

                           

Heja Skuru!

Kul att webbsport sänder matchen :) Första elitseriematchen i år där de sänder från Nacka Bollhall.

Dags att göra sig iordning. Tyvärr blir det ingen uppdatering förrän senare idag...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0