Ljustokig

Det blev en sväng till Åhléns efter jobbet. Jag har inte riktigt gillat Mörby Centrums Åhléns tidigare, men nu bygger de om och det känns mycket trevligare. Framför allt sminkavdelningen är finare och större. Jag var ute efter brun ögonskugga och ett ljusfat. Min bruna ögonskugga hade jag nämigen tappat inne på toan i morse, så var bara tvungen att inhandla en likadan.


Ögonskugga och Ljusfat från Åhlens. Sedan tre godisben till Ebba som har namnsdag.

Sedan tidigare har jag köpt dekorationsstenar och stenljus. Nu när jag hade ljusfatet kunde jag äntligen fixa iordning allt.



Jag är ganska nöjd med dekorationen men funderar på om det kanske behövs ett högre ljus. Får se hur det ser ut när jag tänder det.  Berätta gärna vad ni tror och tycker.

På fredagar kommer det oftast roliga grejer i brevlådan. Denna fredag var inte ett undantag. Det låg ett brev i brevlådan, men jag kunde inte komma på vad det skulle kunna vara. Men jag blev jätte glad när jag märkte att det var mina ljuspåsar som jag köpt på Tradera för mycket liten summa. Det är gjort av en tjej så kändes nästan lite fräckt att köpa dem så billigt. Jag älskar dem.



Jag fick dessutom ett diplom i brevlådan. För vad måntro?
Jo, jag hade faktiskt glömt det själv, men för ett tag sedan skänkte jag pengar till Hundstallet. Jag gav pengar så att en hund fick ett vård dygn betalt, dvs. mat, plats, medicin etc. Det kändes så himla bra. Det kostar 200kr, men jag hoppar gärna över andra saker för att hjälpa de här hundarna.



Man fick ett nummer så att man kunde gå in och titta vilken hund man hjälpt. Jag hjälpte den här vovven:


Jag blev så himla glad när jag läste att Lina som hunden heter fått ett hem ♥

Tänk efter, kan du hjälpa till?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0