Allt är planerat i minsta detalj

Here we go :) Slutspelet börjar snart och jag är laddad till tänderna. På fredag börjar den riktiga uppladdningen i form av ett slutspelsläger på Bosön. Vi kommer starta på fredag eftermiddag och avsluta på lördag efter lunch. Då är det raka vägen ner till Skåne med tåg. På söndag smäller det i Norrevångshallen kl 16.00.

Lägret på Bosön ser jag verkligen fram emot. Vi ska träna flera pass och prata oss samman vad gäller våra motståndare, vårt spel etc. Det är alltid extra uppladdning när man har läger tillsammans. Det visar verkligen att "nu börjar det". Det är nu vi ska njuta. Det är nu allt vårt slit på försäsongen ska ge utdelning. Alla de där intervallpassen, alla de svettiga timmarna i gymlokalen. Bah. Blod. svett och tårar. Det är nu det roliga börjar.

Jag har tagit ledigt på fredag eftermiddag för att hinna till Bosön kl 15.00. Sedan har jag tagit semester hela måndagen. Vi kommer hem mitt i natten på måndag så jag ska in upp och jobba. Skönt. Istället ska jag mysa hos mormor och morfar ♥

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jasså, det var mer fåglar än vad jag hört! Dessa rykten alltså :) Men det är väl därför det kallas silly season.

Däremot var hans dotter (91a) och vän på besök förra veckan och tränade med oss. Orsak vad jag hört var att de ville träna mer än vad deras lag skulle göra på det träningsläger som de var iväg på samma vecka.



Lycka till i slutspelet nu!

2009-03-25 @ 15:40:24
URL: http://asalinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0