Svaret och tack :)

Tack för alla era kommentarer angående val av tavlor. De flesta tyckte att jag skulle köpa de första tavlorna. Det jag inte berättade för er är att det skillde ca 200:- mellan alternativ 1 och alternativ 2. De stora tavlorna (alternativ 1) var alltså betydligt dyrare. Men jag tror det behövs lite större tavlor ovanför avlastningsbordet. Därför ska jag ta mig en funderare innan jag klickarhem tavlorna :)


(Mitt avlastningsbord - som nytt)

I ett av kommentarerna fick jag en fråga från Andreas angående mig ögonoperation.
Jo jag har opererat mig på Novius ögonklinik (Östermalm, Stockholm) och jag är mer än nöjd. Jag tittade runt på endel andra alternativ och var till en början ganska inriktad på "vad de bästa priserna var". Bla. funderade jag på att operera ögonen utomlands. Men med närmre eftertanke blev jag lite orolig och ville helst operera mig i Sverige. Jag rekommenderar er verkligen att gå till en erfaren och seriös ögonläkare. På Novius har de opererat med laser väldigt länge och har bra resultat.
Till en början trodde jag att ögonoperationen skulle kosta 25 000kr för båda ögonen. Men eftersom jag var gravt närsynt rekommenderade han en metod som heter inLasik och kostar 35 000kr för båda ögonen. Den andra metoden för 25 000kr heter Lasik/Elsa. InLasik har många fördelar. Bla. är läkningstiden betydligt kortare, vilket jag också fick erfara då jag var på jobbet dagen efter :) Den länken du gav mig har jag aldrig sett tidigare faktiskt.

Långt svar...jo....men kände att jag ville svara på Andreas fråga :)

Idag händer inte så mycket faktiskt. Ska iväg till Nacka för handbollsträning kl 17-18.30 sedan ska jag köra ett av dödens gympass. Det kommer bli riktigt tufft. Betar av pass efter pass. Skönt att kunna lägga in en vilodag på söndag.

Sov gott..jag menar...arbeta hårt *hehe*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0