Snart premiär för Saltön

Som jag har längtat efter att serien Saltön skulle dra igång igen. Jag tycker verkligen det är en mysig serie. Mysig handling och mysiga karaktärer. Helt enkelt genomgo. Och visst har det hänt endel sedan vi sist träffade dem. Men det är väl så det ska vara när serien har legat i dvala ett tag. Det hade nog inte varit kul ifall allt rullade på i samma spår som tidigare. Det behövs lite nya karaktärer och händelser. Bla. ska Claes Malmberg spela Johannas nyfunna kärlek. En ostronplockare. Kan det bli mer passande? Tror inte det.

MacFie, som spelas av Per Myrberg, och Sara (Hanna Bogren) f
McFie och Sara har fått bebis
Foto: lånat från Aftonbladet

Ulla Skoogs rollfigur Johanna är en rastlös själ som öppnar
Johanna har öppnat ostron-bar.
Foto: Lånat från Aftonbladet

Det är något trevligt med dessa serier och jag jämför dem gärna med Skärgårdsdoktorn. Det är något speciellt med Carin Mannheimers "Saltön" Än har jag inte läst Viveca Lärns böcker,men jag hoppas kunna göra det någon gång i framtiden :)

Ska du följa Saltön på tv?

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Kul att du tycker det är roligt:)Jag lejjer bort för elen så jag inte eldar ned huset, kabeldragningen gör jag själv men inte inkopplingen och badrumsmattan på golvet måste svetsas i hörnen och det klarar jag inte, sen tror jag att jag fixar allt själv med lite assistans från Ola då och då.Du får följa bloggen och se framöver :)

2009-06-03 @ 08:42:06
URL: http://bokstaverat.blogspot.com
Postat av: Lotta

Ja, det kryper i kroppen, och inte på ett bra sätt. (kan det ens krypa i kroppen på ett bra sätt?) hur som hellst var det en plåga innan jag ens hört låten färdigt en gång. och jag befarar detta öde som du skrev om. I varenda bil...med nervevat fönster.. huh!

2009-06-03 @ 10:58:03
URL: http://lottahietanyberg.blogg.se/
Postat av: Johan

Saltön är bäst! När ska vi kika på den ? ;)

2009-06-03 @ 14:13:31
Postat av: fredrik

Hej Emma jag längtar till nästa säsong av saltön börjar dels är det skoj i och med att jag bor i de trakterna , härliga miljöer , sen tyckte jag nog att första omg var bäst av de två som gått hittils , jag har läst böckerna o de är ok

2009-06-03 @ 23:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0