Järnrikt

Nu sitter jag hemma och äter upp mig på järn. Det blev blodpudding till middag idag. Den absolut bästa måltiden om man vill fylla på järndepåerna. Eftersom jag en gång tidigare lidit av extrem järnbrist är jag noga med att få i mig ordentligt med järn. Den känslan av "orkar inte ett dugg" vill jag inte få igen.

Kvällens träning var handboll. 60 min handboll var väldigt kul. Räknade ut att jag inte klistrat in en handboll på 4 veckor. Helt galet. Lite knaggligt gick det kanske. Men det var nog mest timingen som saknades :)
Direkt efter träningen blev det löpning ala långdistans. Nyckelviken - nostalgi - oj vad många gånger man har sprungit där. Låg puls skulle det vara. Svårt med tanke på endel backar, men vi gjorde vårt bästa.

Blev så glad när jag fick ett mms i mobilen på Hugo (Plutten) med familj:


Det är så kul att Hugos nya ägare själv tar initiativ till mms och sms. Det visar att hon är engagerad och bryr sig om alla fåglarna. Glad jag blir :) Ser ni kärleksparen?

Nu ska jag titta på Shrek =) Älskar det..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Oj då kanske jag har järnbrist då.. jag orkar inte ett dugg.. :/ Dessvärre hatar jag blodpudding.. får leta reda på något annat man kan äta i stället ;)



Vad kul att nya ägaren till Plutten hör av sig så du får veta hur han mår :)

2009-06-03 @ 12:16:05
URL: http://sandrajjj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0