Resten av dagen

Nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig från jobbet. Dagen har varit intensiv men bra. Ska åka raka vägen till mormor ♥ Där ska jag och syster köra ett löppass samt hoppstyrka. Phu. Fredag eftermiddag och jag är totalt tröttkörd...men det brukar kännas bättre när man tagit de första löpstegen :)

Ska köpa med mig middag också. Det blir (inte helt överraskande) tacos :) Jag älskar tacos.  Jag skulle nog kunna äta det fem dagar i veckan. Mums.

Annars är senare delen av fredagen än så länge oplanerad. Men en film brukar inte vara helt fel. Har ju fått bastning (heter det så?) om att bli bättre på film. Ett steg i rätt riktining iallafall :)

FROZEN RIVER kanske?

FROZEN RIVER

Frozen River utspelar sig dagarna före julafton i en gränsstad mellan USA och Kanada. Två ensamstående mammor som lever på minimilön lockas av möjlighet att tjäna snabba pengar på människosmuggling, men det visar sig snart att riskerna är större än väntat.

Eller VÄNNER FÖR LIVET?

VÄNNER FÖR LIVET

Handlar om Charlie Fineman (Sandler) som har tappat greppet om verkligheten efter förlusten av sin fru och sina barn i terrorattackerna den 11:e september.

Men Charlies liv tar en positiv vändning när han stöter ihop med sin gamla rumskompis från college, Alan Johnson (Cheadle), som slits mellan kraven från jobbet och familjen. Båda männen blir berikade och upplysta av den återupptagna vänskapen som påminner dem om deras gemensamma band.

Tål att tänkas på!
Älskar att bara få ta det lugnt ibland :)

Kommentarer
Postat av: fia

vänner för livet är en grym film!! :) hoppas du mår bra och tränar hårt ;) kram

2009-07-24 @ 18:07:58
URL: http://iabos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0