Sista stjärnorna på slottet

Vad tråkigt att sista delen av "Stjärnorna på slottet" gick i kväll. Det är verkligen ett roligt, trevligt och händelserikt program. Sedan är det såklart så att   deltagarna gör programmet. I år var det bra deltagare. Gott och blandat.

Kristina Schollin - personen i programmet som inte lyckades bråka med någon en endaste gång. Hon var bara allmänt glad och trevlig..hela tiden. Hon gick med på allt från fiolspelande till allsång.

Loffe Karlsson - en glad prick som kallade Dellert för allt från prinskorv till sockerbit. Många roliga kommentarer från den munnen. Han verkar så ärligt glad och rolig. Sådant gillar jag

Staffan Scheja - en person som växte i mina ögon. Från en ganska tråkig, stel och stoneface-liknande pianist blev han efter redan första programmet genast en person jag började gilla. Han verkadeså trevlig och bra. En ganska vanlig människa jämfört med alla de andra "jag-vill-ha-publicitet"-människorna. 

Kerstin Dellert - en, i mina ögon, väldigt speciell kvinna. Den deltagaren som verkar ha varit där för att skapa mest rubriker. Allt från kattmössa till servettmössa. Jösses. Sedan en massa egoistiska handlingar mot de andra deltagarna. Vad är det egentligen förmänniska? Primadonna? Diva?

Jonas Gardell - den deltagaren som jag har både ros och ris om. Hans handling på Schejas dag blir jag bara arg på. Usch vilken egoist. Men sedan kan jag inte låta bli att tycka att han verkar ganska klok. Han kan det han pratar om och verkar påläst. Men en riktig bråkstake kan tyckas.

Har ni följt detta program?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0