Nacka Bollhall

Nacka Bollhall - mitt andra (läs första) hem. Träningen kl 9 i morse var riktigt bra. 90 min handboll med intensitet, riktigt kul. Nya övningar i dag med - uppskattas! Det var lite motigt att gå ut och köra 100m intervaller efteråt, men M, AC och jag tog tjuren vid horna. Kändes helt okej med tanke på det snöiga underlaget. Vi kommer bli grymt snabba och uthålliga.

Efter lite dusch åt Bodil, Mia, AC och jag lunch i Forum. Riktigt god thaimat faktiskt.



Kl 14 spelade juniorerna sin första match i steg 4, mot Arbrå. De vann enkelt men kunde nog ha krossat ännu mer om det inte var för de här förbaskade hockeybytena. Herregud, det är ju faktiskt så hög nivå på laget att man måste kunna spela med det bästa laget. Ja,ja..de vann iallafall och det var huvudsaken. Mia tog ut matchenslirare som blev Natti i denna match - lekstuga på 9M helt enkelt. Emelie och Anna var också duktiga. Lite svårt i sådana matcher där alla kan "göra vad de vill". Heja Skuru!



Imorgon ska man åter till Nacka. Ac och jag ska dela ut matchenslirare pris kl 10.30. Eventuellt följer pappa med, eftersom han ska fota lite. Vi får la se, annars kan man ju åka tuben..det brukar man ju vara både van och bra på =)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Det sög verkligen, men de flesta idrottslärare tror att man bara använder astma som någon sorts bortförklaring för lathet, inte alltid dom inser att folk faktist har problem med det. Men nu slipper jag gympa igen iallafall :P simmning passar mig bättre.



Thaimaten såg goood ut, sugen jag blev! =) älskar thaimat

2009-01-10 @ 17:26:20
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0