Hemma

Direkt efter jobbet möttes AC och jag upp på Lidingövallen och solade. Lyckades somna x-antal gånger samt att jag lyckades få ett somningsryck *tror ni förstår* Är hemma hos peronen nu. Ebba blev i vanlig ordning totalt överlycklig då vi kom hem hit. Gonzo trudilutta på :) Ikväll är det åter igen dags för Let´s dance. Vem åker ut ikväll?
Jag vet faktiskt inte vem det blir....men Blondinbella låg pyrt till hörde jag.


Imorgon lyckades vi förhandla oss till lite sovmorgon. Handbollen börjar 9.45 till 11.15. Från början var det tänkt att vi skulle köra någon fys innan (klockan 9) men eftersom alla kunde lägga in det passet i veckan blir det bara handboll imorgon.
Efter handbollen ska omklädningsrummet få sig en genomkörare. Golv och allt ska rengöras. Väggarna ska målas vita. Sedan ska det snyggas upp med finare soptunna, ny klocka, bättre hållare till shampoo etc, dörrmatta. Vi ska äta lunch tillsammans efter träningen och då tänkte vi gå till Nacka Forum.
AC och jag är i fotogruppen. Vi ska rama in alla porträtt foton i gröna ramar. Sedan funderar jag på om man ska rama in lagfotot i en A4-ram. Det kommer bli så fint så.

Jag lovar att visa före- och efterbilder.
Nyfikna?


Kommentarer
Postat av: GÅRDSROMANTIK

Så spännande med före och efterbilder!



Tur att du får lite sovmorgon - det låter som en intensiv fag.



Jag lyckades kopiera bilden - jag har kagt upp den på butiksbloggen och läger upp den lite senare i vanliga bloggen när mässbilderna är visade.



Kram Maud

2009-01-16 @ 23:36:13
URL: http://havsviken.blogspot.com
Postat av: Sofie

Svar: Oj, det var mycket träning :P

Vilket lag spelar du i då?

2009-01-17 @ 18:37:09
URL: http://severinsson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Svar: Jadu, jag har ingen aning. Blogg.se tyckte väl att mitt inlägg var bra?

2009-01-17 @ 19:37:42
URL: http://severinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0