Nya skor

Vårt lag har Adidas som huvudsponsor. Jag blev jätte glad när vi gick från Nke till Adidas. För det första tycker jag Adidas har mycket bättre löp- och inomhusskor och för det andra är deras träningskläder mycket snyggare. Tror det är många i laget som håller med mig :)

Fick nya handbollsskor i början av säsongen. Tyvärr har de inte riktigt hållt utan gått sönder framme vid tån. Egentligen är det inte så konstigt eftersom skon vi har nu är en volleybollsko. Därför lämnade vi in skorna igår efter träningen. Måste verkligen ge en guldstjärna ill våra lagledare. Till kvällens träning stod nämligen de gamla samt ett par nya skor till oss :) Hur många lag har sådana lagledare (?) Tack så hemskt mycket. Det blev inte en likadan sko, utan en sko som är mer anpassad till oss handbollsspelare.


Fräcka skor va?

Det är flera i laget som kommer ha dessa skor. Känns lite bättre. Annars skulle man springa omkring själv med dessa färgklickar. hehe! Det känns iallafall bra att det ingår grön färg i skon eftersom våra matchkläder är grön/vita :)

Vad tycker ni om mina nya handbollsskor?

Kommentarer
Postat av: Therese svarar Malin

Missförstå mig rätt, men de är så ful att de blir coola! Jag hade gärna haft sådana som vanliga walking skor :-)

2009-02-11 @ 22:05:39
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0