Måndag...

Hoppas helgen har varit bra för eran del. Själv kan jag väl inte klaga efter 2 viktiga poäng och härlig söndag? Kan inte påstå att jag känner mig särskilt utsövd och uppladdad men jag brukar piggna till i mitten av veckan :)

Blickar man framåt har veckan endel att bjuda på. Förutom jobb och handboll blir det faktiskt annat sportande i veckan. På torsdag efter träningen ska nämligen AC, jag och Gippe iväg och klättra på klättervägg. Jiha! Jag har bestämt mig för att trotsa min höjdskräck. Man måste ta tag i problemet - brottas med det (lät väl bra?). Jag hoppas iallafall att det ska bli kul, adrenalinpåslag om inte annat.

På fredag ska jag träffa Nadia!! En vän från Skånela-tiden. Tänk hur kul vi hade. Nadia har pluggat utomlands en tid nu, men ska vara hemma ett halvår nu. Ska bli riktigt kul att träffas!

Kan behöva lite  h j ä l p  från er nu. Det är nämligen så att jag behöver middagstips till veckan. Vad passar till qinoa?

Vill passa på att bjuda er på lite leende en måndag som denna...


Jag vet den här var lite rå, men vaddå.
Till er som inte är så involverade i sjukvården kan jag berätta att hunden hämtat en rollator. hihi! Gillar Lindströms bilder. Man får alltid ett leende på läpparna. Hitta fler roliga bilder här.


 Kika in på länken till vänster om du vill se dagens Lindström.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0