Ljusa tider

Är det inte underbart att komma till jobbet 7.15 och märka att det är ljust ute? Man blir så glad. Kände mig som en påse nötter i morse. Herregud vad trött jag var. Men känner att det börjar ordna till sig uppe i rotsystemet nu. Piggare iallafall :) Vi går trots att mot slutet av veckan.

Ikväll händer det grejer. Först ska AC, jag och Döl köra ett bålpass innan träningen. Och efter 90 min handboll ska jag, Gippe, AC, (Bodan?) åka iväg till Sickla och klättra på klättervägg. Hur kul är inte det? Dem har visst drop-in tider mellan 18-21 på torsdagar. Jag ska tamme sablar övervinna min höjdrädsla.



Dag 4 utan godis och annat som är hejdlöst gott. Igår fick jag lov att motså en muffins med philladelphiaost, en semla och så vetebullar. *starkt jobbat* På fredag däremot ska det bli moff. Ska träffa en gammal handbollspolare, och vi ska mumsa loss som på gamla dar. Marängsvisch står högst på önskelistan. Gud vad gott det ska bli.

Glöm inte att tävla i min bästa tävling där du kan vinna produkter från Klockargårds för 500:- TÄVLA HÄR!

Fler besökare till din blogg?
Bli medlem här.




Kommentarer
Postat av: Helena

Jag åker till solen på lördag! Kommer att få massor med välbehövligt ljus. Men framförallt värme. Thailand , here i come....

2009-02-19 @ 08:54:02
URL: http://helenasnyaliv.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0