Jobb och bio

Äntligen är fredagen här, vad jag har längtat. Tycker veckan har lunkat på i ovaligt bra tempo vilket jag inte gråter floder över. Den här helgen se jag fram emot. Fick reda på att lördagsträningen blev inställd. Istället ska man lägga in ett eget tempopass. Jag gillar lördagsträningar eftersom man relativt tidigt har klarat av två pass. Men att få sova  ut en lördag är inte heller så fel :) Eftersom man tränar så pass mycket och samtidigt jobbar heltid och har hushålle (vad gammaldags det lät) blir man minst sagt ganska sliten efter en vecka.

Idag är det vanlig arbetsdag sedan ska jag och AC på bio med L,C och 2 av C´s vänner. Vi vet ännu inte vad det blir för film, men jag ska kika in lite på SF och se vad som finns. Jag är inte så kräsen vad gäller film. Vi får se vad det blir när fem viljor ska  styra :) haha! Såg att en film hade biopremiär ikväll. Antagligen fullbokad (?)



Naturligtvis måste vi äta någonstans också. Därför blir det middag - men var? Det får vi helt enkelt se. Det finns ju endel restauranter att välja på i Stockholm. Den som lever får se.

Jobbet kallar............

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Här blir det teater och middag ikväll, ska bli trevligt.

Välkommen in till mig och tävla om att göra en alldeles egen bok, eller en färdig bok för ro i själen och godis! Trevlig helg!

2009-02-06 @ 15:45:10
URL: http://www.charlotte.nu
Postat av: Emma Östlind

Bio är trevligt. Vad blev det för film sen?

2009-02-06 @ 16:50:54
URL: http://www.emmaostlind.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0