Inga semlor för lilla mig!

Hej i morgondiset.
Vad hände med den här veckan? Redan onsdag och en lite annorlunda dag om man ser till rutinerna. Ska nämligen iväg på möte hela eftermiddagen. Lite jobbigt men kul att träffa de andra sjukgymnasterna och arbetsterapeuterna :) Vi ska bland annat se över sommarsemestrarna och jag är lite nervös. I sommar har vi (som det ser ut nu) tre veckor ledigt från handbollen, dvs med egenträning. Dessa veckor  m å s t e  jag få min semester. Får jag inte min semester där....är det då meningen att jag ska ta ledigt tre veckor och sitta hemma i lägenheten för att sedan åka på kollektiva träningar på kvällen? No shit! Får jag inte semester dessa veckor blir det helt enkelt ingen semester för min del. Hur kul är det att vara låst och inte kunna åka iväg när man har semester (?)
Men jag ska inte gnälla eftersom jag förhoppningsvis får ta semester dessa veckor.

Idag bjuds det på semlor på jobbet. Tur att jag befinner mig på möte hela eftermiddagen. Hur skulle det annars gå med "inte-äta-godis-projektet"?


Jag kan för tillfället inte bete mig som Ture Sventon :)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Marica ~ Vill Du vara värdinna?

Har det kommit en ny kesosmak?

2009-02-18 @ 09:06:28
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: *tingeling*

God morgon i stugan! I em ska jag för första gången baka egna semlor, så här lär det smaskas, hihi Ha en bra dag :) (vilken söt hund du har)

2009-02-18 @ 10:15:08
URL: http://metrobloggen.se/hyttabytt
Postat av: Marica ~ Vill Du vara värdinna?

Jag gillar ingen av dom faktiskt.. Jag älskade keson med tacosmak men den försvann så fort jag lärde mig äta keso.. så jag föredrar naturell men kanske att jag lägger i egna äpplen eller bär.

2009-02-18 @ 10:57:15
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: *tingeling*

Är inte så ofta man får se denna ras, ja förutom på hundutställningar då :)

2009-02-18 @ 11:30:38
URL: http://metrobloggen.se/hyttabytt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0