Träning, julgransförsäljning och Nackamatch.

Den här dagen har varit väldigt bra hittills. Jag ska inte klaga :) Började dagen med träning i Nacka Bollhall klockan 10.30-12.00. En bra träning som Helena höll i. Känner fortfarande att min kropp inte är 110% bra efter att jag var sjuk. Men ju fler pass jag får i kroppen desto bättre.

Direkt efter träningen var det dags för julgransförsäljning i Nacka (ICA MAXI) och vi skulle vara där 12-15. Men eftersom träningen höll på till klockan 12, gjorde vi oss klara så fort som möjligt och gick sedan ner och löste av Emma, Lina och Wallin :) AC,Gippe, Lollo och jag hade redan en plan angående försäljningen av granar. Vi delade upp oss två och två och jobbade i skift. Lollo och jag började med rast för att få i oss lunch efter träningen. Andra rasten värmde vi oss med kaffe och mumsade bulle. Gott :)


Kaffe och kardemummabulle satt ganska fint kan jag meddela...

Det var väl mycket att ta i om jag säger att det var roligt att sälja granar. Kallt var det, men roligt på sitt sätt eftersom vi bland annat lattjade lite med borstar och annat vi kom åt :)


Lollo, Ac och Gippe känner sig stolta :)
Det blev väl 15 julgranar iallafall, minst.


Den gärspningen talar väl sitt tydliga språk, Gippe ;)

Klockan 15 begav vi oss tillbaka till Nacka Bollhall för att hejja fram Nacka när de mötte GT/Söder (någonting). Det blev en ganska enkel seger och några av de våra deltoog och skötte sig mycket bra. Hejja!!

Enkel seger :)

Kvällens ska spenderas med lugn och ro. Vi ska titta på TV och se slutet av filmen "Änglar och demoner". Såg de första 40 min i onsdags men nu ska vi äntligen se slutet :) Spännande.


Kommentarer
Postat av: Sockenvägens Söta

Julgransförsäljning, ser lite kallt ut, men trevligt! Måste ge lite julfeeling :-)

2009-12-12 @ 22:13:33
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0