Glad lucia!

Lucia har spenderats på bästa sätt. Började dagen med att julklappsshoppa i Barkarby outlet och IKEA. Jag och M åkte dit gemensamt sedan mötte vi upp la familia. Fick endel saker köpte och självklart inhandlades de underbart goda brända mandlarna :) Mums vad goda dem är. Jag köpte faktiskt även ett par mörka jeans från Hilfiger för 700kr. Jätte fina. Så dem kommer användas en massa. Gillar Hilfigers jeansmodeller.

Vid 14-tiden var jag och Ac inne på Götgatan och julshoppade. Klockan 16 hade nämligen Lina julkonsert i Andreaskyrkan, men eftersom vi var så tidigt ute passade vi på att handla endel. Det blev väldigt bra julklappar, bland annat till pappa, mamma och mormor ♥

Pricken över i:et så fikade jag och AC på café innan klockan blev 15.45 och vi mötte upp M för att gemensamt gå upp till kyrkan. Konserten var väldigt stämningfull och mysig. Synd att det inte kommit lite snö.




Bästa gänget :)

Kvällen avslutades med ett löppass, pyramidintervaller. Ett ganska skönt löppass även om man fick kämpa enormt på 6 min och 8 min intervaller. Phu. Skönt att man har en syster att kämpa med :)

Kvällen är ung ;)


Kommentarer
Postat av: Helena

Låter som en toppendag! Jag har också shoppat i helgen, så nu är julklappsinköpen nästan, nästan klara.



Ha en fortsatt bra luciakväll!

Helena

2009-12-13 @ 22:28:24
URL: http://www.klarafardiga.blogspot.com
Postat av: Marcus

Vad är det för finger som visas :P

2009-12-13 @ 22:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0