Sommar (längtar mig bort)

En glad Emma idag. Jag brukar i och för sig inte vara arg, men lite morgonhumör har jag nog :) Semestertiderna närmar sig med stormsteg. Jag har faktiskt inte bestämt när jag ska ha min semester ännu. Vi har några veckor som vi är "lediga" kollektivt från handbollen och det är from midsommar. Däför blir det antagligen så att jag kommer ta 3 veckor semester efter midsommar ♥ Det blir Öland och landet som är inplanerat, resten tar jag som det kommer.

Sommarträningen kommer bli stentuff. Vi har inte tränat lite tidigare somrar. Men efter att ha sett sommarträningen i år märker jag att det kommerr bli mycket blodsmak i munnen. Här får ni ett exempel på löppass:

Pyramidintervall

2min löp - 30s vila
4min löp - 1 min vila
6 min löp - 1,5 min vila
8 min löp - 2 min vila
6 min löp - 1,5 min vila
4min löp - 1 min vila
2min löp - 30s vila

Total tid 40 min

Ni som springer endel vet hur det kommer kännas när det är dags att springa 8 min intervallen *gah* Men jag tror det kommer vara jätte bra att ha så lång tid totalt. Det här kommer bli grymt bra :) Bara att köra på!!!

Tror inte ni vill se de andra intervallerna som ska springas i sommar?

Kommentarer
Postat av: Broström

Jag blir trött bara av att läsa. =) Haha. Men väldigt bra träning alltså, lite sugen blir jag på försäsong. Men först semifinal! =) Kram.

2009-04-29 @ 01:14:58
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: Sandra

Fy vad jobbigt pass :/

2009-04-29 @ 13:33:32
URL: http://sandrajjj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0