Nostalgi

Kommer ni ihåg när man var yngre.....
Det gör jag. Här kommer sådant som är nostalgi för mig..

Snuggles, Grävlis och Norpan
Docktor Snuggles. Så nostalgiskt för mig. Grävlis, ankpelle och Norpan. Det var tider det. "Doktor Snuggles flyger till saornas land, Doktor Snuggles hittar till regnbågen...." Hade två sådana här filmer som jag i princip kunde utantill. Exempelvis Norpan "Hjälp, jag vill ut. Titta dem har stulit ankpelle"


Dundermusen. Antar att varje unge kommer ihåg denna supermus. Han var ju bara så tuff med ögonlappen. Jag kommer ihåg att jag fick ett ritblock med denna mus på. Jag var sååå glad. 

 

Trollsommar.
Den här filmen lånade jag på Lidingö bibliotek när jag var yngre. Jag kommer ihåg att jag lånade den i flera omgångar. Det var så spännande med dessa troll...som bara barnen kunde se. De äldre hade inte en aning om dessa varelser. Man vill liksom kliva in i filmen och vara med i handlingen. Men tyvärr gick det ju inte :)


Power Rangers. Egentligen har jag inte så mycket minne av just det här programmets handling. Men det är väldigt nostalgiskt eftersom jag kommer ihåg dem som lite läskiga. Konstigt egentligen eftersom de bekämpar onskan. Men jag tror det var deras hjälmar som gjorde dem lite obehagliga. What ever. Nostalgiskt var det iallafall.


Lucky Luke. Minnen som aldrig förr. Det som snurrar i huvudet är introt till serien. "Pang pang Lucky Luke. Pang pang Lucky Luke. Och hans namn var Lucky Luke". Hans häst glömmer man ju inte heller i första taget. Det var tider det.

Är det något annat program du känner speciell nostalgi för?


Kommentarer
Postat av: Jakob

Kul inlägg, det väcker minnen...

2009-04-09 @ 10:34:02
Postat av: Jakob

Det fanns något program som gick under sommarlovsmorgon för många många år sedan, tror det hette typ "Resa i det okända". Handlade om någon kille som låg i koma och drömde en massa grejer. Tyckte aldrig att det va speciellt bra men man satt där framför tvn och såg det ändå...

2009-04-12 @ 23:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0