Landet <3

Direkt efter jobbet gick jag till Mörby Centrum för att invänta mamma,pappa och AC som sedan skulle komma och hämta upp mig. I helgen ska vi nämligen vara på landet. Hur härligt är inte det? Jag hann shoppa lite innan jag blev upplockad. Det blev en fin glasskål med lock som man kan ha tops i och en vit baströja från Lindex.

Nu är vi äntligen på landet. Alla fåglar, hundar och människor är här - mysstämning med andra ord. Plutten har fått flyga fritt och landar hela tiden uppe på allas huvu´n. Gonzo har än så länge visat god sida genom att vara ganska ointresserad. Har läst att svarthuvade vitbukspapegojor ska vara elaka mot andra fågelarter. Men icke (eller?).

I helgen har de lovat skinande sol. Trevligt. Jag ska sola :)

Jag vill be er unga som gamla, killar som tjejer osv. osv. osv. Snälla!!!! Vill ni göra mig en tjänst?  Sätt in detta på era bloggar:

Upphittad undulat!Blå undulat upphittad på Lövgatan i Solna. Tam men något rädd för händer. Älskar att landa i håret. Känner du igen denna fågel och vet att den rymt? Hör av dig till bloggen
http://petersson84.blogg.se

Snälla! Länka vidare genom bild + text. Vi måste se till att han kommer tillbaka till sin ägare.

Kära läsare, sprid budskapet vidare..

Kommentarer
Postat av: Alexandra

lovar att göra det. Men jag f¨r göra det imgn, för just nu har jag firat valborg o är inet riktigt nykter till det. Men lovar att fixa imgn, vännen. Kram

2009-04-30 @ 22:59:13
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Emelie

Har skrivit in det på min blogg :)

2009-05-01 @ 11:42:34
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ska skriva om undulaten på min blogg sen! Viktigt att ägaren hittas. Och om den inte gör det så hoppas jag att den får stanna hos dig då du verkar ha god hand om djur :)

2009-05-04 @ 09:30:57
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Karin

Inlagt i min blogg...

2009-05-04 @ 20:42:10
URL: http://lightelegance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0