Fredag

Så är äntligen helgen här (snart). Jag tror det kommer bli en bra helg. Lördagen är redan planerad. Kl 14.00 spelar FC KASAM på Stora Mossen. Med tanke på vilket väder de har lovat, kan man inte mer än vara tacksam. Filt och lite fika kanske? Varför inte? Efter matchen blir det iallafall grillning. Trevligt trevligt.

På söndag ska jag försöka få pappa att hjälpa mig att borra upp hatthyllan i hallen. Sedan måste jag få upp klockan och lilla postlådan. Ah. Det är endel projekt på gång iallafall. Ska så småningom försöka hitta en passande skohylla också.

Jobbet väntar.......

Kommentarer
Postat av: Pontus

Vad är KASAM för lag?:)

2009-04-24 @ 14:45:49
Postat av: Hans Blücher

Hej Emma,

Tack för Dina rader... har bara gott att säga om våra erfarenheter av minigrisen. Den är en mycket klok, renlig och tillgiven varelse. En riktig bonus är upplevelsen av att allt i matväg kommer till nytta förutom då kött som våran hund Emil får kalasa på.Vår gris har levt utomhus och i stallet men hon är noga med att inrätta ett speciellt toaletthörn ute såväl som inne. Är övertygad om hon bott inne hos oss och fått sitt hörn med en toalettlåda av någon form att detta skulle fungera utmärkt.Roligt att höra att Du inte släppt tanken på det läckra köket utan tänker förverkliga detta så småningom ... kan bara hålla med om kökets betydelse och så mycket roligare det är att laga mat i ett riktigt favvokök.En skön och rolig helg på Dig!!Allt det bästa

Hans

2009-04-24 @ 16:52:55
URL: http://marita-amouseinahouse.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0