Det okända

Onsdag = Det okända kväll. Gulp :) Ikväll är det my favourite Jörgen som ska försöka lura gastarna till andra sidan *ler* Det mest trovärdiga om du frågar mig :)

Träningen idag gick bra. Vi var inte allt för många, men alldeles tillräckligt med många för att kunna spela match i slutet. Det är bara så kul. Jag skulle kunna spela matchpass hela träningen. Måste ju få spela av sig på träning nu när det inte finns några matcher i framtiden (läs: på ett tag framöver). 

Jag ser fram emot Eken Cup. Vi har blivit lovade att få spela denna fantastiska utomhustunering. Jag hoppas det blir sol, annars är det mer tveksamt om jag vill spela *haha* Att slira omkring i lervälling är väl inte sådär jätte skoj. Eken cup spelas 13-16 juni och vi i seniorklassen spelar tuneringen lördag och söndag. Den spelas på Gubbängsfältet i Farsta.

Vad säger metrologerna? (stavas det så?)

Kommentarer
Postat av: Jakop

När och var är Eken Cupen?

2009-04-15 @ 20:41:50
Postat av: Alexandra

Jag gillar oxå jörgen och han som jag just nu glömt namnet på... Den engelska... (glömmer dock alltid när det är det okända. =P) ÄR dom på prästgården där upp¨åt landet nära sjön med sjöodjuret i? (geografi är inte mitt starkaste ämne) Hade varit roligt att åka upp o sova över där. =)

Hur som helst!

Ja, jag har börjat jobba mycket på sistone, men har ju gått minst lika lång som jag springer, hela tiden innan med stella ju :) Haft ont förut för många år sen, men det har jag inte haft på länge nu. Igår började det göra ont "på riktigt". Har kännts förra gången jag sprang med, men inte mycket. Så igår fick jag gå flera gånger för det gjorde ont när jag sprang. Gjorde ont på kvällen och att gå i trappen upp till lägenheten. Idag gör det ont när jag går i trappan och i mellanåt i vila. Springer på grus och på vissa sträckor asfalt. Har ordentligta, bra joggingskor. Addidas supernova glide/gel-nånting :P Köpte dom för ca en månad sen. Kostar massor egentligen men fick dom för 400 :) (rea för affären precis öppnat). Skor är viktiga. Annars har jag bra med benmuskler (har ridit mycket innan) så där är det nog inget.

Just nu, idag på kvällen efter joggingen igår, så gör det faktiskt mer ont även i vila, kanske för jag suttit mycket och rest mig, satt mig osv... Men jag har, förresten, inte varit med om något trauma med knäet. Va jag vet om ;) Det gör liksom ont mitt i knäet bakom patella och mellan femur och tibia ju. Så det borde inta va musklerna runt. :S

Fick du ut något av det? Kram

2009-04-15 @ 20:42:36
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ett lag från Tensta tror jag. Jag gick dit med kakorna och såg första halvlek som slutade 0-0. Sen blev det lite för kallt och så började Greys på TV så jag gick hem. Så nu hejar jag på distans =)

2009-04-15 @ 21:42:22
Postat av: Alexandra

Ja jag såg det okända sen när jag såg att det va det. Spännande att de inte kom ifrån stället! Hade varit roligt att sova över där en dag. Är du på? ;) Jo, Terry var det. Tappade bort namnet just då. HihI!

Jag kan äta några antiinflammatoriska tabletter imgn (ipren eller nåt) och se om det blir bättre till helgen. Så värmer jag upp ordentligt innan nästa jogging och tar det lugnt. Om det blir värre igen så får jag uppsöka sjukgymnast. Kan ju bara vara någon varningssignal att jag ska ta det lite lugnt just nu. Eller dte är det ju ;) Ska vila imgn oxå (skulle egentligen sprungit) så får jag se hur jag mår på fredag.

På rundan jag springer är det ju blandat grus/skogs/asfalt. Men det är ju inte lätt att hitta bra underlag mitt i stan. Men jag försöker springa mest i parken (grus).

Ska ta det lugnt! Lovar! =)

Tack för hjälpen. Kram!

2009-04-15 @ 21:48:09
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej, ville bara poppa in och säga att jag blev glad att du ville vara med i min tävling - kram Lisa

2009-04-16 @ 07:26:06
URL: http://creationsbylisa.nu/wordpress/
Postat av: Alexandra

Ja, det va verkligen spännande igår på det okända. det skulle vara nästa onsdag oxå fastän säsongen va slut. Repriser eller?

Jag känner inga knutor eller nåt annat i knäet, men det gör fortf ont idag. Mest när jag går i trappor och på hårdare underlag (asfalt osv. Va ju ute och promenerade med stella imorse). Självklart glömde jag alla tabletter hemma imorse, jävligt dumt! Så nu får jag gå runt och ha ont idag. definitionen av smärta ringer i huvudet ;)

Hehe. Jag har velat åka upp dit ett tag och sova över. Men det är ingen som vill det. =P Hade varit roligt och se hur det kändes och om det hände något. Vi borde åka upp dit tsm och sitta och skaka i ett hörn ;)

2009-04-16 @ 08:09:20
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0