Denna jekla tablett

Gå aldrig och lägg er med huvudvärk - ta alltid tablett. Jag har en förmåg att aldrig göra det jag ska när det gäller huvudvärk. Jag kan gå omkring med huvudvärk i flera tmmar utan att ta tablett. Vet inte varför, men jag drar mig liksom för att knapra tabletter. Dumdristigt i det här fallet - jag vet. Så i morse slank två magnecyl ner och jag känner mig redan som en ny människa. OCH så är det fredag, vilket naturligtvis spär på glädjen :)

Jag har inte planerat in något speciellt idag. Måste planera tjejmiddagen lite förstås, men i övrigt blir det middag hos mamma och pappa. Ska ur och springa ett långt löppass också.

I morse hann jag in på VIVO vid Tekniska Högskolan. De har alltid nygräddat bröd där, så nu har jag köpt bröd till mig, A och M. Gott med frukost på jobbet :)

Vad ska ni hitta på ikväll?

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Inget att göra? Du kan laga mitt knä-fan-skap (arg? jag? =P)

och du. man ska aldrig gå runt och ha ont, då läker det sämre ;)

Kram på dig, hoppas du får en underbar fredag =D

2009-04-17 @ 08:30:45
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha känner igen det där med tabletter, jag vill inte heller ta i onödan så jag går ofta runt och har ont överallt ;) Hoppas du får en bra Fredag :)

2009-04-17 @ 08:33:21
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Stina-Hemma på Landet

Hej gumman!Jo, alvashus.se har den också. Den är jättefin.;-) Kram

Du har rätt! Man ska ta tabletten i tid. Varför finns den annars?;-) Kramis

2009-04-17 @ 09:57:39
URL: http://hemmapalandet.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Nej, har inte voltaren eller ipren hemma. Fick bli panodil. Bättre än inget... Det funkar bra. Knäet är gladare nu efter lunch =)

2009-04-17 @ 12:18:27
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Näpp jag kan inte låta bli längre. Ditt inlägg gav mig en flashback till något fruktansvärt töntigt som jag hörde för många många år sen på radion Refrängen fastnade i huvudet direkt. Hör och häpna jag hittade den på youtube, men tyvärr bara med en en massa värdelösa videos.Du får den ändå,minimera videon bara, tänkte att refrängen kanske dyker upp vid huvudvärk så du kommer ihåg vad du bör göra. Nämligen,,, ta, ta, ta, ta en ,,,, http://www.youtube.com/watch?v=XRVEH7tC658&feature=related

2009-04-18 @ 14:58:40
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0