Skuru IK handboll!

Skuru handboll är verkligen på uppgång =) Först går juniorerna och tar silver i JSM och i helgen var det dags för A-flickorna att ta guld. Samtidigt har div.1 laget Nacka vunnit div 1 serien relativt överlägset även om Avesta var med på ett hörn. Det kommer verkligen finnas spelare att plocka in i a-laget. Men Skuru har varit bra länge, och alltid kommmit till finalsteget i sm!  Samtidigt flurerar snack om att de värvar sönder stockholm på junior och a-flickssidan...! Jag har inget att säga om det eftersom jag inte vet hur många som inte tillhör Skuru från början. Det jag däremot kan konstatera är att Skuru är en bra klubb där man utvecklas som spelare. Bra organisation och utvecklingsmöjligheter.
Tyvärr får ju inte Nacka gå upp i elitserien eftersom de är vårat farmalag (kan man säga så?) Så det blir AvestaBrovallen som går upp från div 1 Norra och Kroppskultur från div 1 Södra.
Det intressanta just nu i damhandbollen är vilka lag som kommer åka ut alternativt vilka som får chansen att kvala sig kvar i elitserien nästa år.
Kungälv är det redan finito för.....
Skånela måste vinna över Hammarby...
Spårvägen måste vinna över oss samtidigt som Skåenla förlorar eller spelar lika..
Hammarby måste vinna mot Skånela...
Vi möter ju spårvägen imorgon! Vi kommer gå in med inställningen att vinna! Det finns inget annat.....


Beastwear.se
HAHAHA!!! På den här sidan finns urgrymma t-shirtstryck! Kolla!!!!

Kommentarer
Postat av: anna

jaa ska absolut ta mig en titt :D

2008-03-17 @ 13:29:40
URL: http://angelaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0