Fadderträning i Nacka

Kom hem för ungefär en timme sedan. Kvällen blev absolut inte som jag tänkte att den skulle bli. Det var tänk att jag skulle gå tidigare från jobbet för att köra bålstabilitet med G och B. Sedan ha handbollsträning och sedan följa med tränaren till F-95´s träning där vi skulle hjälpa till, ge tips osv. Istället blev kvällen så:
Gick från jobbet som bestämt men fick på vägen till Nacka reda på att träningen var inställd pga många sjuka. G sms:ade mig och sade att hon skulle vara med på F-95´s träning kl 18 och att hon hade bilen. Så det hela slutade med att jag tuffade ut till Nacka och körde löpning och bålstabilitet själv. Sedan åkte vi gemensamt till F9¨´s träning.
Jag ska inte sticka under stolen med att det var lite tungt. För hade jag inte haft fadderträningen hade jag kunnat åka hem och träna. Och vara klar vid 17-tiden.
Den här tanken förändrades dock drastiskt då jag gav mig iväg på min löparrunda och en liten tjej kom gående med sin mamma och pappa. De gick till bilen och tjejen var klädd i Skuru-shorts. Utan att se mig skrek hon till sin pappa: "Kommer Emma och Anna-Carin idag?" Då kände man verkligen att "vad mycket det här ger dem, och vad lite det behövs av mig"!!!!! Jätte roligt.
Men tränare skulle jag aldrig kunna bli......

Kram Baman


image150
Jag i matchen mot Hammarby!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0