Mätt

Fy vad jag har ätit. Nu kommer jag inte behöva äta mer denna veckan *hhaha* Dessutom blev det två stora matlådor. Vi kommer inte orka allt imorgon. Men men bättre än att kasta iallafall.

Gå in och läs på Anna-Carin´s blogg! Mycket läsvärd (sade hon opartiskt) hehe!

Det är egentligen ganska sjukt, men jag längtar så enormt efter Ebba och Gonzo! Hur kan man göra det (?) Jo man älskar de så mycket. *mina gullpluttar*I   L O V E   Y O U   !

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jaaa... tyckte väll att jag kände igen Gonzo från någonstans! Haha. Han är ju söt ^^,

Mitire är ett fantasy namn som jag hittade på nätet och fastnade för, och sen när jag hämtade lilla gojan så tyckte jag hon passade perfekt för namnet :)

Jaa, jo men det är nog många fåglar trots allt som inte vill ha någon som inkräktar i deras eget hem, varesig det är sällskap eller inte..

Jag var på en fågelträff en gång, jag hade längtat jätte mycket! Men väl där så kändes det lite konstigt... grupperat liksom. Alla gojor var jätte trevliga och så, men alla ägare var lite reserverade, speciellt mot de som är nya tråkigt nog.

Mitire tog det ganska lungt.. hon flög omkring och satte sig på folk... försökte sätta sig på en blågul ara som hela näbben är större än henne! typiskt beteende Haha!

Försökte dominera alla med andra ord.. :P

Bor i Göteborg, du bor i stockholm eller? Skulle verkligen vara skoj att anordna en träff, haha.. som inte kostar dessutom ;P det gjorde den jag var på.

Ja, dom är ju verkligen kloka, Man ser riktigt hur hjärnan arbetar på dom ibland..

kram!

2008-08-04 @ 22:59:07
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: thowelina

Åhåå. Hunden :)<3

2008-08-08 @ 10:01:46
URL: http://thowelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0