Filmkväll med vänner

Trevlig och rolig kväll igår. Så som det alltid är när tjejorna kommer på besök :) Vi hade lite knytis och resultatet blev pizza. Hehe! Vi gjorde en banan/currypizza och en salamipizza. Malin hade gjort degen och den innehöll grahamsmjöl. Väldigt god deg. Mycket bättre än den färdiga degen man kan köpa i affären. Heja Malin.

Fullt med pizza i magen startade vi filmkvällen. Vi gick ut lite slappt med Peter Pan och slutade ganska tufft med Synecdoche New York. Herregud vilken film. Att dessutom försöka tänka klart när man är så trött. Haha!





Eftersom vi hade som mål att titta på mer än en film startade vi middagen i bra tid. Sedan var vi självklart tvugna att tänka på att efterrätten skulle få plats också ;)






tok 1 o tok 2


tok 1 o tok 2

Ja det var iallafall en mycket trevlig kväll. Och det kan inte bli en bättre avslutning innan jag och MAts nu åker till Turkiet. Flyget går 14.05 och det ska bli skönt att få semester. Får se om man kan komma åt en dator någon gång under vistelsen, men antagligen inte. Kommer inte springa runt i Turkiet och leta iallafall :P

Ciao!


Kommentarer
Postat av: AC

Jag vill ha alla bilderna sedan :)

2011-05-08 @ 10:36:03
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: AC

Saknar er redan i Svedala :( Men njut av ledighet o värme!!! Kramar

2011-05-09 @ 12:02:54
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0