Grill vid Aga.

Söndagen har spenderats på ett bra sätt. Först med träning på Bosön där gym och maq stod på programmet, och eftermiddagen med grill nere vid AGA.

Träningen på Bosön gick bra. Dock är jag lite besviken över bänkpresen som kändes riktigt tung idag. Men ibland har man dagar när det känns tyngre, och idag var det väl en sådan dag :/

På eftermiddagen mötte AC, R2, Smilla och jag upp Anna och Karin för att grilla. Varken Anna eller Karin ska spela för Skuru nästa säsong vilket känns riktigt trist :( Hur som helst var det riktigt trevligt att träffas idag.

Korven smakade väldigt bra. Kanske pga. vi höll på att inte få igång grillen alls :O Det blåste ganska mycket (dock ingen kall vind) vilket gjorde att kolen inte fick fyr. Men Karin var skarp och kom på idén att ta "gammal" kol som de använt i den stora grillen som redan fanns på grillplatsen. Med den lyckades vi sedan få fyr på hela grillen och korvarna kunde grillas :)Vid grillplatsen spatserade en trutunge omkring och verkade inte helt hundra :/ Den ville liksom inte flyga (kunde inte antagligen) och var inte särskilt rädd heller. Vi matade den med korvbröd och vattenmelon som han smaskade i sig. Sedan försökte jag ringa Viltrehabiliteringen i Stockholm, men ingen svarade :( Måste se till att göra ett nytt försök imorgon och fågeln är kvar då. Stackars liten. Han är ju verkligen illa ute om det kommer någon katt eller något annat djur :( Sorgligt.

Lagom till att vi skulle bryta upp kom Mats med bilen. Han kom från landet där han varit hela helgen. Kvällen har vi spenderat med varandra. Vi förbereder oss för ännu en vecka!!! Arbete och handboll!!!

Glöm inte att delta i min bloggtävling och sprid gärna vidare!!


Kommentarer
Postat av: AC

fruktansvärd bild...nää ta bort!!

2011-08-02 @ 10:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0