Tjejmiddag på Ekerö

Gårdagskvällen spenderades med tjejmiddag ute på Ekerö hos Emma (& Kristian). Vi var väldigt spända över att se deras nya hus. Det var verkligen så snyggt. Åh vad man vill ha det lika fräscht och stort. Radhus är verkligen större än vad man tror!

Malin plockade upp hela sällskapet runt 17.30 sedan burnade vi mot Ekerö. Tog ungefär 45 min innan vi klev in hos Emma & Kristian. Vi fixade iordning den hemgjorda pizzan tillsammans och det var riiktigt gott :)

Efterrätten var också väldigt god. Det blev vaniljglass med hemmagjord chokladsås och tranbärscookies. Smask.Efter den väldigt goda middagen rullade vi vidare in till vardagsrummet. Vi spelade BUZZ som Emma hade fått nyligen. Det var musik quizz och jag vet inte om vi kan påstå att vi var särskilt duktiga. Väldigt svårt var det iallafall :PJag lyckades faktiskt vinna en av de två omgångarna...på CHANSNINGAR! Haha! Ibland kan man lämna hjärnan hemma :P Aja, kul var det iallafall. När vi avslutade detta fortsatte vi sedan på ett annat musikspel där man fick veta första versen i en sång, sedan skulle man sjunga vidare. Riktigt kul!!Det var en mycket rolig och trevlig kväll. En riktigt bra tjejkväll helt enkelt!!!!

Tack snälla Emma för igår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0