Swosch sa det.

Så var sista helgen i augusti slut. Swosch! Men det känns bra att det varit en toppenhelg på många sätt. Mycket trevliga händelser och trevligt sällskap.

Igår vaknade både Mats och jag tidigt. Utan att klockan ringde var vi uppe innan kl. 8. Vuxenpoäng eller dumheter? Jag som var totalt genomförkyld skulle väl egentligen behövt sova betydligt mer. Men säger kroppen "upp och hoppa" så är det bara att lyda.

Vi hade en lugn förmiddag. Det kan kännas skönt att bara få gå omkring och småplocka hemma. Diska upp ordentligt och rasta dammsugaren i lägenheten. Jag känner mig riktigt duktig efteråt och då mår jag som bäst :)

Vid 11-tiden tog jag och Mats brumbrum. Vi hade Västerhaning (Floris) i sikte. Men innan vi landade där hade vi stannat till lite överallt och bland annat handlat en varsin klocka, jättefina muggar på MIO m.m.
När vi äntligen kom fram hade Mats syster Jennie och Marcus också dykt upp. Mycket trevligt. Vi fikade med frallor vi köpt med och en jättesmaskig toscakaka som Bitte svängt ihop :)
Vi blev kvar flera timmar innan vi bestämde oss för att rulla hemåt igen.

Väl på ön blev det ett stopp hos mina päron också. Vi köpte med oss thaimat! AC var också där :) AC som vi för övrigt måste hålla tummarna för  idag - då hon för andra gången ska operera sitt knä!!


När vi fikade skulle såsen vispas upp. SJälvklart var Gonzo i sitt esse. Han älskar köksmaskiner och kunde inte motstå den ståtliga elvispen ;)


Ebba det lilla charmtrollet är som vanligt svårt att motstå. Hon fick ett tuggben av mig och AC. Ett annorlunda som smakade bubbelgum :) Hon totalt älskade det benet!!

Vid 20.30 begav sig Mats och jag hemåt efter en lång dag på vift. Vi kraschlandade i soffan med den svenska filmen "Selma" om Selma Lagerlöf. En riktigt trevlig film! Hann se en av två delar. 22.00 orkade jag knappt hålla ögonen öppna och jag nästan kröp iväg till sovrummet :)

Zzzzz....har sovit så djupt i natt.

Ny vecka nya tag!
(Mycket att bjuda på i veckan - så kika in och läs)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0