Fredagsmys med trillingarna :)

Wow vad härligt det är med fredagar! Det var speciellt bra fredag eftersom jag hann hem till Matsen innan jag begav mig hem till mamma och pappa för att hämta Ebba och sedan vidare upp till AC. Ikväll var det "trillingarnas kväll - två vita & en svart". Ni fattar sökert ingenting av det jag skrev så det kräver väl en kort förklaring:
Jag, AC och Nadia spelade för flera år sedan i samma elitserielag, nämligen Skånela. Vi åkte fyra till fem dagar i veckan den långa kommunalaresan på 1,5h till Märsta och det 1.5h långa resan hem igen. På den tiden lärde vi känna varandra grymt bra och efter det var vi som tre trillingar. Vi gjorde allt tillsammans helt enkelt. Tyvärr slutade Nadia spela handboll och jag + AC bytte klubb till Skuru i Nacka. Sedan började Nadia plugga utomland :( Men nu är hon åter hemma igen och ska praktisera hemma i Svedala :) There we are:)

Ikväll var det alltså fredagsmys hos AC. Det bjöds på fajitas och vaniljglass med varma hallon som efterrätt :) Smask. Vi pratade och pratade och nu är det tyst som graven när Nadia gott;)


AC och Ebba myyyser!


Mitt ena hjärtegull :)


Bästa Nadia!


I vanlig ordning klippte Nadia mig och jag var i vanlig ordning livrädd. Mohaa!:) Men jag kan garantera er att det blev väldigt bra! Jag är jättenöjd :) Välkommen till Nadias frisörsalong!


Den här bilden gillar jag!

Nä, klockan går och imorgon är det träning i Nacka. Jag kan bara konstatera att fredagen har varit super. Tack Nadia, AC och Ebba ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0