Aqua Day Spa

Klockan 12.06 åkte vi iväg mot Upplands Väsby för att avnjuta en dag behandling på Aqua Day Spa. Mats fick en SMARTBOX av mig i julklapp och äntligen använde vi den. Det var en väldigt mysig lokal med flera behandlingsrum. Vi fick ett eget omklädningsrum där vi fick dricka, morgonrock, choklad. Sedan fick vi bada bastu tillsammans och bara ta det lugnt. Efter ett tag kom hon och hämtade oss och vi fick bodyscrubbehandling; där hon scrubade hela kroppen. Efter det fick vi kliva ner i ett varsitt kurbad. Innan behandlingen fick vi välja vad vi ville ha för kurbad. Både jag och Mats tog kurbad med enbär och gran - cirkulationsökande och bra för ifrottade eftersom man slappnar av. :) Jätteskönt var det och badkaret hade dessutom massagestrålar. Kroppen var verkligen helt slut efteråt. :) Men väldigt skönt och avkopplande!


Vi framför Scanic Infra City - ståtligt minsann ;)


Mats blev en liten plutt utanför denna höga byggnad :)



Det var verkligen en härlig upplevelse. Både jag och Mats var överens om att vi måste göra detta flera gånger. men som vanligt är det alltid svårt att få tiden att räcka till. MEN vi ska iallafall försöka få till massagebehandling snart, men då på närmare ort. :)

Snart ska vi bege oss hem till Ac och Arto för middag och trevligheter. Christian, Lina och Maja kommer också vilket blir väldigt trevligt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0