1:a advent

Det har varit en bra första advent :) Startade dagen med sovmorgon och fortsatte med jobbet att fixa dvd-samlingen. Herregud! Jag kommer drömma mardrömmar om dessa dvd-filmer :p Haha!

Vid 14.00 mötte jag upp AC och sprang ett löppass. AC hade köpt löparbroddar som skulle testas. :D Och jag måste säga att de fungerade riktigt bra. Vi sprang dock endel på djup snö, och då var det svårare, men när man sprang på ett tunt snölager blev det riktigt bra fäste. Tipp topp. Konstigt att man inte har kört med broddar tidigare. Nu hade jag inte alls samma "trötta" känsla i benen som jag brukade ha då man spänner låren maximalt för att hålla sig på marken *hehe* Har ni inga broddar...köp broddar *tummen upp*

Direkt efter löpningen åkte jag, pappa och Mats till Liljeholmen. 16.00 och 17.00 spelade Mats matchern och jag var där som publik, medan pappa var fotograf :) Tyvärr blev det två förluster.

Förresten!!! Här kommer lite bilder från gårdagens adventsmys:


Mmm...


Gonzo var nästan på lyset ;) Han gick och drack slattar av glöggen. Tur att man drack lättglögg :p


Gonzo var jätteglad och visslade...


Gonzo kramades med Mats


Gonzo och jag pussades såklart :)

Nä jag kan bara konstatera att det har varit en helmysig helg. Jag är till och med glad över att snön är här. Det är ju jättemysigt och det ska bli härligt att vara i december och bara mysa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0