Trevlig kväll!

Det blev en bra och trevlig kväll igår. Jag sprang iväg direkt när jag kom hem från jobbet. Körde 4min intervaller och trodde jag skulle krevera. :) Det var många veckor sedan jag körde ordentlig intervallträning. Jag har mest legat och kört långdistans. Dessutom var mina rumpmuskler inte glada att springa iväg med den träningsvärken. Aitscho. Som tur var kändes det bättre efter ett tag, men jag märkte att jag var trött i musklerna. Gah. Otroligt skönt efteråt hur som helst.

Mats och jag fixade cesarsalladen lagom till att de kom. Smakade faktiskt riktigt bra. Vi testade att ha kavringskrutonger istället för ljust bröd och det var verkligen toppen. Det är mycket mer smak i kavring...så tummen upp för det! Mums. 2kg kyckling stekte vi, och då kan ni nog förstå att det blev mat över. Ikväll blir det rester vilket jag absolut inte klagar över. Efter maten fikade vi med te. Dricker mest kaffe, men ibland kan det vara riktigt gott med te...speciellt kvällstid. Lyckad kväll helt enkelt!  Syndade med några mini-Lindt ägg (choklad). Hur goda som helst. Fanns mörk/naturell och vit choklad. Jag dööör så gott.

Somnade vid 22.30 och upp igen 5.30. 7h sömn. Ok. Men trött som bara den. Mats klev upp med mig samt åkte samtidigt vilket gjorde morgonen något lättare. :)

Idag ska jag till sjukgymnast Britta (Bosön) kockan 15.00. Ska bli  spännande att höra vad hon säger. Förhoppningsvis får jag köra ytterligare hårt! Hoppas hoppas!! Jag vill helst av allt börja spela handboll snarast. Nästa vecka drar nämligen den kollektiva fysen igång, och TÄNK om hon skulle godkänna mig att vara med rdan då :) *hoppas och håller tummarna hårt*

Ikväll blir det att vara barnvakt åt Ebba och Gonzo. Mamma och pappa ska iväg på middag hela kvällen. Självklart kan inte de små liven vara ensamma då. Så Gonzo och Ebba ska hem till mig.
21.00 ska jag och Mats se på förhandsvisningen av filmen "Kommisarie Späck". (Jag lovar att recensera den efteråt). Jag garanterar att jag kommer vara zombie på fredag morgon. Hjälp. Kommer nämligen inte komma isäng förrän 23.30 som tidigast :/ :O

Ha en toppen dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0