Shopping & bio

Tänk vad lyxigt det känns att ha en träningsfri dag ibland. Direkt efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Ac. Hon skulle nämligen hjälpa mig att köpa en ny ryggsäck. Min gamla ryggsäck har länge krånglat med blixtlåset och i helgen gick det naturligtvis sönder. Det var bara att kasta ryggsäcken :( Men idag kom jag alltså hem med en sprillans ny ryggsäck från Everest. Är väldigt nöjd med priset också. Jämför man med Haglöfs känns det gratis *ahha*

Vid 17 mötte jag upp Mats vid biografen Rigoletto. Mats ville gärna se actionfilmen A-team, vilket egentligen inte är någon film jag själv skulle se. Men vem vet, det kan vara kul att se filmer man aldrig skulle sett annars :)


Det var, som jag förutspådde, lite väl mycket pang-blow-poff-smash effekter i den här filmen. Samtidigt var det en spännande actionfilm som jag sätter en 3- på. Jag vet att det absolut inte skulle vara en sådan serie (på TV) som jag skulle bänka mig framför, men hur som helst rolig att ha sett.

Någon annan som har sett den kanske?

Kom hem i bra tid och har hunnit möblera om lite i sovrummet. Imorgon ska Mats fixa iordning böckerna och endel kläder. Saaaakta men säkert börjar den kaosliknande lägenheten likna ett hem. Men det kommer nog ta sin tid iallafall :) Mats tycker jag ska ha bättre tålamod med detta, men det vette katten :)

Ha en trevlig kväll! Nu ska jag snart krypa till kojs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0