Möhippa på Fjäderholmarna!

Den enda dagen på min semester, där jag ställer klockan på alarm. 7.20 ringde klockan och jag var sådär lagom trött. Får väl vara glad för de timmarna jag fick, och som faktiskt är räknade till 8h.

Vi skulle samlas 10.00 vid Dramaten i Sthlm dit Emma (dagens "offer") skulle föras med hjälp av sin Christian. Hon trodde hon skulle till badstranden och bada, men droppades av mitt i stan. Hihi. Spännande!

10.30 tog vi båten till Fjäderholmarna för glasblåsning, picknic tillsammans med ett riktigt trevligt gäng!


Fina Emma :)

På Fjäderholmarna fanns det glasblåseri där Emma fick blåsa två fina glas + två hjärtan. Så duktig var hon! Verkade väldigt svårt att få till glasen men hon gjorde det med bravur!





Ebba blev fotograferad tillsammans med två deltagaren från barnteatern som låg precis vid båtbryggan. Haha! Killen som var katt var verkligen överambitiös. Slog med svansen hela tiden och försökte fånga in alla barn.

Det har varit en fantastiskt trevlig dag! Mycket trevlig! Alltid när man träffar alla vill man träffas snart igen, och jag hoppas verkligen att så ska bli! Grillning i sommar förhoppningsvis :)

Kom upp till Vätö vid 18 igen efter drygt 2h resväg. Galet lång resväg egentligen. Åkte jorden runt med bussen på Vätö innan jag var framme. Väl framme hade Sirpa, Matthias och Viveka varit där ett tag och vi grillade!

En riktigt bra dag!!!!
Tack kära vänner!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

sv: ja det är riktigt hemskt att någon kan utsätta en liten flicka för nåt sånt här ! Hjärtlös typ.. :(

2010-07-18 @ 05:31:02
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Kul! :D

2010-07-18 @ 12:53:32
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0