Gårdagen med Nadia

Gårdagen var tipp topp på många sätt. Korta intervaller och hoppkoordination klarades av i tropisk värme. Shit vad jobbigt det var. Trodde ett tag att jag skulle kollapsa. Låg dessutom på mycket hög puls hela passet vilket var bra :)

Efter träningen mötte jag och AC upp kära Nadia!! Alldeles för länge sedan vi sågs. Det tar liksom för lång tid mellan gångerna vi ses. :/ Medan Ac och Nadia gjorde Willys, för inhandling av kvällens middag - TACO - for jag hem och tog en snabbdusch. Sedan tog jag mig till AC där vi skulle äta. Att taco kan vara så gott. Jag älskar verkligen den maträtten, och den ska absolut klassas som min favoriträtt nr 1. Vi åt med mjuka bröd.

Efterrätt bestod av godis som intogs tillsammans med Allsång på Skansen. Det är verkligen ett program som jag personligen tror kommer gå i graven snart. Det var mycket bättre när Lasse Berghagen gled in i sin blåa kostym och sjöng. Jag tycker att det minsta man kan begära av en programledare för Allsång på Skansen är att han ska kunna sjunga.

Kvällen innehöll i vanlig ordning många galna skratt! Härligt härligt.

Vid 22 gled jag hem och avslutade kvällen med att se slutet av skräckfilmen "The Wicker man" tillsammans med Mats innan jag besökte kudden och somnade som en stock!

Iadg är det bara att ta nya tag. Arbeta till 15.30 sedan raka vägen till Bosön för att köra intervaller och alternativt gym. --> Tuta och kör. Fullt ös medvetslös!

Ska lite senare svara Kajsa från Göteborg som frågade vad hoppstyrka innebär. Kommer under dagen!


Kommentarer
Postat av: AC

Åååhhh...vill köra ihop :( Vad ska ni göra på torsdag då??

2010-07-28 @ 09:04:00
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Allt bra med dig idag? :) Precis skickat ett mail till dig..

2010-07-28 @ 10:12:30
URL: http://slipsens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0